Alanya’da İYİ Parti İlçe Teşkilatı önünde gerçekleştirilen Millet İttifakı’nın aday tanıtımı büyük ilgi gördü. İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, yerel seçimlere sayılı gün kala büyük bir katılımın olduğu törenle birlikte partililer ile vatandaşlara tanıtıldı.

İYİ Parti İlçe Teşkilatı önünde gerçekleşen tanıtım programına CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, İYİ Parti Antalya Milletvekilleri Feridun Bahşi, Hasan Subaşı, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, İyi Parti ve CHP’nin il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Büyük ilgi gören tanıtım toplantısının açılışını İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın yaptı. Türkiye’yi İyilerin yönetmesi gerektiğini söyleyen Apaydın’ın konuşması büyük alkış aldı. Sonrasında kürsüye çıkan CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı ise birlik ve beraberlik vurgulayarak konuşma yaptı.  Büyük alkışlarla kürsüye çıkan İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez yaptığı konuşmada; "Seçimlerde kitapçık basmak kolay. Ancak önemli olan o kitapçıkta yazan projeleri hayata geçirebilmek.” dedi.

Son olarak kürsüye CHP Antalya  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek çıktı. Böcek konuşmasında; “Alanya, Alanya’da yönetilecek. Ayda en az bir defa Alanya’ya geleceğim. Sen, ben yok. Biz varız ” diyerek birlik beraberliğe vurgu yaptı.