11 Şubat 2019 tarihinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Dr.Sinan Ateş’in talimatı ve genel başkan yardımcısı Aşkın Dinçer’in icrası ile atanan özel eğitim öğretmeni Muhammet Mustafa Demirağ, yoğun geçen yerel seçim döneminden Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarıyla çıkmasından sonra yeni yönetimini oluşturdu.

Yeni yönetimle ilk toplantısını yapan Demirağ şu açıklamalarda bulundu:

“Cenab-ı Allah’ın rahmet ve mağfiretiyle şereflendirdiği bu mübarek gecede; Allah’ın kelamını yayarak dünyaya nizam vermek için mücadelesini sürdüren kutlu dergah Ülkü Ocaklarımızın Alanya İlçe Başkanlığı olarak yeni yönetimimizi kamuoyuna ilan ederek “Bismillah” diyoruz.

Genel Başkanımız sayın Sinan Ateş Beyefendi’nin takdiri, Genel Başkan Yardımcımız sayın Aşkın Dinçer’in ataması ile göreve başladığımız ilk günkü hedefimiz olan “Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak” için yeni yönetimimizle Alanya Ülkü Ocakları olarak bu minvalde hedeflerimizi gerçekleştirmek için yola çıkıyoruz.

Bu mübarek günde derdi memleket, özlemi yarınların Türk-İslam şuurundaki bireylerini oluşturmak olan Ülkü Ocakları; Davamızın kurucusu merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi’nin izinde, liderimiz sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde ve genel başkanımız sayın Sinan Ateş Beyefendi’nin gösterdiği hedefte olacaktır.

Bu vesile ile bu mübarek günde çıktığımız bu mübarek yolculuk için; bütün dava büyüklerimizden, gönüldaşlarımızdan, hemşehrilerimizden ve kalbi “vatan” aşkı ile atan herkesten kutlu davamızın muzafferiyeti için dua bekliyoruz.

Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Alanya İlçe Ülkü Ocakları'nın yeni yönetimi ise şu şekilde;

Muhammet Mustafa Demirağ-Başkan       

Mustafa Şanlı - Teşkilatlandırma birimi

Oğuzhan Bozkurt - Ar-ge Birimi

Nazmi Turan - Basın yayın ve sosyal medya birimi

Oğuzhan Yetkin - Çağrı Çağlar  Bürokrasi birimi

Ali Kelleci - Murat Tekin Dergi birimi

Aydın Uysal - Eğitim birimi

Hasan Eksin - Hukuk müşavirliği birimi

Taha Gök - Muhasiplik birimi

Nuri Bora - Liselerden sorumlu teşkilatlandırma birimi

Berk Tan - Sosyal faliyetler birimi

Oğuzhan Cengiz - Sosyal sorumluluk birimi

Bilal Yılmaz- Kadri Aktaş Türk dünyası birimi

Cevat Müsevitoğlu - Ocak idari amir

Buğrahan Kır - Üniversitelerden sorumlu teşkilatlandırma birimi