Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölge Temsil Kurulu (BTK) üyeleri bugün sandık başına gidecek. Mevcut Başkan Bilal Korkmaz, Kerim Yılmaz ve Kerim Sarıkaya arasında geçecek olan başkanlık yarışında sektör temsilcileri de kimi destekleyeceğine karar veriyor. Bunun yanı sıra adaylar da listelerini oluşturmaya devam ediyor.

KASIMOĞLU: “TURİZME HİZMET EDECEĞİM”

Geçtiğimiz aylarda TÜRSAB Alanya BTK’daki başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini ifade eden Kasımoğlu lakabı ile bilinen Kerim Yılmaz, yeni yapılacak seçimde bir hayli iddialı. Yılmaz, “TÜRSAB Alanya BTK’nın yeni yapılacak seçimlerinde aday olarak kendime güvenim tam. Amacım yaşadığım yere, yaşadığım yerin turizmine hizmet etmek.” dedi.

230 ÜYE OY KULLANACAK

TÜRSAB Alanya BTK Başkanlık seçimi bugün ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirecek. 3 adayın yarışacağı seçimli genel kurulunda üyeler saat 14.00 itibari ile oy vermeye başlayacak. Sandıklar ise sat 17.00’da kapanacak. Bugün yapılacak olan seçimde 230 civarında TÜRSAB Alanya BTK üyesinin oy kullanması bekleniyor. 3 aday da tüm üyeleri oy kullanmaya davet etti.