Haber: Gazete Alanya

Parti binasında açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Mustafa Toklu, "Hafta sonu yapmış olduğumuz kampın kısa bir değerlendirmesini yaptık. İstişare kampı hafta sonu sona erdi. Kampta 2018-2019 döneminde AK Parti olarak yapacaklarımızı konuştuk. Kampta 2018'de Alanya'da yapılacakları da konuştuk. Dün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne 2 bölüm açılacağını müjdesini verdi" dedi.

'BUNUN TAKİPÇİSİYİZ'

Çevre yoluyla ilgili de konuşan Toklu, "Karayollarının yapmış olduğu Alanya Çevre Yolu'nun yapımı devam ediyor. Biz yapım sürecini takip ettik. Karayolları tarafından Alanya Belediyesi'ne üst geçidin yeriyle ilgili yazı gönderildi.

Bunun takipçisiyiz. Üst geçidin gerekliliğini bildiğimiz için 12 Aralık'ta belediyeye yazımızı gönderdik. Alanya menfaatleri için uyumlu çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

'İL İLE İLGİLİ SÖZÜMÜZ OLAMAZ'

Ak Parti kurulduğundan beri biz Türkiye 'de il yapılması gereken bir yer varsa oranın Alanya olduğunu söyledik. Biz popülizm yapmadık. Hükümetin il ile ilgili bir çalışması olmadığı için vatandaşa bu konuda bir sözümüz olamaz" ifadelerini kullandı.