Gece saat 01.30’da Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Ali Hasan Kartal, İlçe Başkanı Bilal Gündoğan, Alanya Belediye Başkan Adayı Alaattin Çakır ve beraberindeki heyet, Ankara dönüşü Gazipaşa Havalimanında coşkuyla karşılandı. 2004-2009 döneminde Mahmutlar Belediye başkanı olan ve yaptığı hizmetleri ve başarıları ile anılan, sevilen ve Demokrat Parti’nin (DP) Alanya Belediye Başkan Adayı olarak Genel Başkan Gültekin Uysal tarafından açıklanan Çakır, soğuk ve yağışlı hava koşullarına rağmen kendisini karşılamaya gelenlere yürekten teşekkür ederek; “Doğru yolda olanların, görünmez orduları vardır. Allah’ın izni ile; Birlikte Alanya’yız, Birlikte Kazanacağız!”dedi.

Bağımsız olarak çıktığımız yolculuğumuza, Demokrat Parti (DP) Alanya Belediye Başkan adayı olarak devam edeceğiz diyen ve Ankara’da ziyareti hakkında bilgi veren Çakır; “Bizim hedefimiz Alanya Belediye Başkanlığını almak. Hiçbir zafer oturarak kazanılmıyor. Çok çalışmamız lazım. Bizim tek gücümüz var; önce Cenab-ı Allah sonra sizlerin vicdanları. Bizim başka bir gücümüz yok. Bu geceden sonra besmele çekerek birlikte çalışmaya başlayacağız. Yarından itibaren sahalarda meydanlarda hizmetimizi öne koyarak, tecrübemizi öne koyarak, hizmet vizyonumuzu öne koyarak bu süreci tamamlayacağız. Ve inşallah 31 Mart’ta biz Alanya Belediye Başkanlığını kazanmış olacağız.”dedi.

Çakır konuşmasının sonunda; Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’a, İl Başkanı Hasan Ali Kartal’a, İlçe Başkanı Bilal Gündoğan’a, kendilerine inanan, güvenen, destek veren ve kötü hava koşullarına rağmen kendilerini yalnız bırakmayan hemşehrilerine ayrı ayrı teşekkür etti. Demokrat Parti İl Başkanı Hasan Ali Kartal da konuşmasına, soğuk ve yağışlı hava şartlarına rağmen kendilerini karşılamaya gelenlere teşekkür ederek başladı. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Alanya’ya selamını ileten ve Uysal’ın önümüzdeki günlerde Alanya’ya geleceği müjdesini veren Kartal, “Çıktığımız yok kolay bir yol değildir. Gittiğimiz yol, taşlı, çakıllı, camlıdır.”dedi ve karşılamaya gelenlerden destek istedi.

Demokrat Parti İlçe Başkanı Bilal Gündoğan konuşmasında; Demokrat Partiden aday olma teklifini kabul eden Çakır’a ve kendilerine destek verenlere teşkilat adına teşekkür etti.