Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) aktif isimlerinden olan Kestel Mahalle Başkan Yardımcısı Şükrü Uysal, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e sitem etti.

“SEÇİMİ KENDİM KAZANDIM ZANNEDİYOR”

Ankara tatiline giden Uysal, burada gördüğü yapay su kanalı projesini oldukça beğendiğini belirterek, “Etlik Mahallesi’nde yapılan suni kanal ne kadar güzel olmuş. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile yapılmış bir proje. Üstelik hemen yanında bulunan kütüphaneden insanlar kitap alıp etrafında okuyabiliyor. Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’den de bu tarz projeler bekliyoruz ancak seçimi kendim kazandım zannediyor.” dedi.

"AK PARTİLİ OLDUĞUM İÇİN REDDEDİLDİ"

“Ben Ak Parti Mahalle Başkan Yardımcısı olarak 31 Mart seçimlerinden sonra kendisinden randevu talep etmiştim” diyen Uysal, “Randevuyu asla alamadım. Bizler AK Parti olarak kendileri ile Cumhur İttifakı’nı kurduk. Benim bir Osmanlı tarihi projem vardı. Encümene teklif vermiştim ama Ak Partili olduğum için proje reddedildi. Benim moralim bozuldu. Seçimler için İstanbul’a gittim, döndüğümde Alanya’yı geziyordum ve bana olmaz diyen Adem Başkanımız adamdan heykellere izin vermiş gelenden gidenden para topluyorlar. Bu adamların özelliği ne ki? Ben Osmanlı tarihini tanıtacaktım.” diye konuştu.

YÜCEL'DEN CEVAP BEKLİYOR

Başkan Yücel’i sert sözlerle eleştiren Uysal, “Benim projem kabul edilmedi ama bunlar kabul ediliyor. Sayın Başkan Osmanlı’nın kim olduğunu bilmiyor mu yoksa işine mi gelmiyor. Ben şu anda Ankara’dayım ve Başkan Yücel’den bunlara cevap bekliyorum.” şeklinde konuştu.