AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Konyaaltı ilçesine bağlı mahalle ve yaylaları ziyaret etti. Kendilerini karşılayan kadınların hediye ettiği şalvarı giyen Milletvekili Enç, vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi. 
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, ilçe, mahalle ve yayla ziyaretlerine devam ediyor. İlçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Konyaaltı'nın kırsaldaki mahallelerinden Hisarçandır, Üçoluk, Söğütcuması ve Yarbaşçandır yaylalarını ziyaret eden Milletvekili Enç, kadınlar tarafından ilgiyle karşılandı. Yaylada Milletvekili Enç'i karşılayan kadınlar şalvar hediye etti. Hediye edilen şalvarı giyen Enç, şalvarla dolaşıp, vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.


Vatandaşlar çok mutlu oldu
Milletvekiline hediye ettikleri şalvarı hemen giydiği için çok mutlu olduklarını ve şaşırdıklarını belirten kadınlar, "Hediye ettiğimiz şalvarı hemen giyip, bizim içimizden birisi gibi, 40 yıldır bizimle yaşayan biri gibi gayet doğal bir şekilde sohbet edip, sorunlarımızı dinlediniz. Hem şaşırdık, hem de çok mutlu olduk. Biz sizi televizyonda döpiyesle, meclis kürsüsünde görüyorduk. Ama şalvar da size çok yakıştı. Sizi aramızda görmekten dolayı mutluyuz. Sorunlarımızı dinleyip, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz" diye konuştu.


"Sizlerin daha iyi şartlarda yaşamınızı sürdürmeniz için gece gündüz çalışıyoruz"
Vatandaşlar tarafından sevgiyle ve şaşkınlıkla karşılanan Milletvekili Enç, "AK kadrolar olarak, teşkilat yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte sizlerin daha iyi şartlarda yaşamınızı sürdürmeniz için gece gündüz çalışıyoruz. Bizi milletvekili olarak sizler seçtiniz. Yörük kızıyım, bir anneyim. Sizin bir kızınız, kardeşiniz, ablanızım. Sizin içinizden biri, sizin hep yanınızdayım. Yerine göre şalvar giyip, dolaşırım, yerine göre döpiyes elbise giyip mecliste sizin adınıza çalışır, siyaset de yaparım" dedi.