AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Özçay ile Ebru Türel’in ortak projesi olan teşkilat içi gündem ve motivasyona yönelik eğitim programları başladı. Eğitim programlarının ilki AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Özçay ve Ebru Türel’in katılımlarıyla İl Başkanlığı Binası Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Eğitim programının açılışında konuşan İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya İl Teşkilatları olarak teşkilat içi eğitime her dönem büyük önem verdiklerini belirterek, “Teşkilatlarımızın her alanda daha verimli çalışabilmesi için genel merkezimiz olsun, il ve ilçe teşkilatlarımız olsun her zaman motivasyonu yükseltecek eğitimler veriyor. Siyaset Akademisi okullarımızda rekor bir katılım sağlayan teşkilatlarımız yine her zaman olduğu gibi bu türlü eğitimlere yoğun bir şekilde ilgi gösteriyor. Gençlerimiz ve kadınlarımızın gerçekleşen bu yeni eğitim programlarıyla gündemi daha yakından takip edecek, partimizi ilgilendiren her konuda daha donanımlı ve bilgili olacak. Eğitim programını düzenleyen il kadın kollarımıza ve katılım sağlayan teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

GÖNÜLLERE GİRMELİYİZ

Başkan Menderes Türel de “Teşkilat içi eğitim için çok önemli bir sürecin başladığına inanıyorum. Eksikliklerimizi tamamlayacak bir çalışma yapılıyor. AK Partimiz 15 senedir hem yerel yönetimlerde hem de iktidarda memleketimize, milletimize hizmet ediyor. Türkiye’de hayal denilen bir çok yatırım ve değişim gerçekleşti, gerçekleşmeye devam ediyor. Saymakla bitiremeyeceğimiz kadar hem iktidar hem de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yerel yönetimlerde hizmetler yapıyoruz. Ancak bu hizmetler bir seçimi kazanmak için tek başına yeterli olmuyor. Hizmet bir gereklilik, gönül almak yeterlilik, gönüllere giremezseniz ne kadar hizmet ederseniz edin o zaman bir yerde tıkanıyorsunuz. Bunun en önemli nedeni yaptıklarımızı iyi anlatamamaktan kaynaklanıyor. O yüzden biz bu eğitimlerde, gönüllere nasıl gireriz, çalışmalarımızı nasıl daha iyi anlatırız onun eğitimini, onun motivasyonunu kazanmalıyız. Biz bundan sonra gönüllere girer hizmetlerimizi en iyi şekilde anlatırsak, Antalya’da kazanamayacağımız seçim yoktur. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz.”

EĞİTİMLER 15 GÜNDE BİR OLACAK

Yeni eğitim programının içeriği ile ilgili bilgi veren İl Kadın Kolları Başkanı Özçay, “Teşkilat içi eğitimi her zaman önemseyen partimizin kadın kolları olarak yeni bir eğitim programına daha başlıyoruz. 19 ilçenin kadın kolları, gençlik kolları, partimizin ilçe belediye başkanları eşleri ve ilçe başkanlarımızın eşlerinin yer aldığı ilk toplantımızı verimli bir şekilde gerçekleştirdik. Programımızda gündemle alakalı öne çıkan konu başlıklarına ve kişisel gelişim derslerine ağırlık vererek, teşkilat içi motivasyonu daha kuvvetli hale getirmeyi hedefliyoruz. İl başkanlığımızda on beş günde bir bu eğitimleri alan teşkilatımız, ilçelerinde de bu eğitimleri yapacak. Böylelikle tüm kademelerimize kadar ulaşan bir eğitim vermiş olacağız” ifadelerini kullandı.