Haber - Burak ÖZTUNÇ

Mersin’in Erdemli ilçesinde siyaset arenasında sular bir türlü durulmuyor. AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ani bir kararla görevinden istifa etti. Sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımlayan Topçu, Erdemli Belediyesi’ne geçeceğini belirtti. Topçu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“3,5 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Erdemli Ak Parti İlçe Başkanlığı görevimden Allah’ın izni, büyüklerimizin teveccühü ile Erdemli Belediyesi’ne geçmemden dolayı istifa etmiş bulunmaktayım.

“Başta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, görevim süresince desteklerini esirgemeyen Genel Merkez Teşkilat Başkanlarıma, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanımız Sayın Lütfi Elvan’a, İl Başkanımız Sayın Cesim Ercik’e, Milletvekillerimiz Sayın Ali Cumhur Taşkın’a, Sayın Hacı Özkan’a ve Sayın Zeynep Gül Yılmaz’a, Ak Partimizin tüm teşkilatına, birlikte çalışmaktan onur duyduğum yönetim kurulu üyelerime, 3,5 yıl boyunca yanımda olan sevgili eşim, çocuklarıma, aileme ve Erdemli halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Erdemlimize hizmet için durmak yok yola devam inşallah.”

Mehmet Topçu’nun MHP’li Erdemli Belediyesi’nde özel kalem olduğu ve önümüzdeki günlerde ise Başkan Yardımcısı olacağı belirtildi.