AK Parti, İstanbul'da Milletvekili aday adayı olarak Fatih Süleyman Denizolgun'u aday gösterdi. 1'inci Bölge'den aday gösterilen Denizolgun, AK Parti eski Milletvekili Mehmet Denizolgun'un oğlu ve Süleymanlı Cemaat'in merhum lideri Arif Ahmet Denizolgun'un da yeğeni. Berat Albayrak'ın 1'inci Bölge 1'inci sıradan aday olduğu listede Denizolgun 15'inci sıradan aday gösterildi. 
Öte yandan Denizolgun'un aday gösterilmesi, Alanya'da da Süleymanlı Cemaati'nin birçok üyesinin bulunmasından dolayı büyük ilgi çekti. 
AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili adayı Fatih Süleyman Denizolgun, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Karahasanoğlu, 'İnşaat yüksek mühendisi Denizolgun, Küçükçekmece’de bulunan genel merkez binamıza bir ziyaret gerçekleştirdi. Oldukça hoş bir ortamda geçen buluşmada karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk' diye konuştu. Ziyaretten sonra bir açıklama yapan Denizolgun, samimi ev sahipliğinden dolayı Karahasanoğlu’na teşekkürlerini sunarken, Karahasanoğlu da, Denizolgun’a çıktığı yolda başarılar temenni etti.