Haber - Burak ÖZTUNÇ

AHEP Öğretim Görevlisi olan Lösemi hastası Şebnem Köseoğlu’na uygun ilik bulunması için tüm Alanya halkı seferber olmuştu. 

Alanya’da AHEP Üniversitesi Öğretim Görevlisi olan Lösemi hastanesi Şebnem Köseoğlu Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Yapmanız gereken sadece Kızılay'a giderek kök hücre bağışçısı olmak istediğini söylemek ve 3 tüp kan vermek. Üstelik nakil işlemi de kan verme gibi çok çok kolay!. Sizin çocuğunuzu, annenizi, babanızı, kardeşinizi, sevginizi sevdiğiniz gibi, herkes birini çok seviyor! Kimse sevdiğini kaybetmesin lütfen" demişti.

Köseoğlu’nun bu çağrısına kulak veren Alanya halkı adeta seferberlik ilan etmişti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu’da Köseoğlu’nun sesine kulak verdi. Konuya büyük bir duyarlılık gösteren Başkan Toklu, tüm teşkilatı ile birlikte bir kampanya düzenliyor. AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı, lösemi hastası Köseoğlu için bugün saat 18.00’de Atatürk Anıtı önünde toplanarak Kızılay çadırına kök hücre ve kan bağışında bulunacak.

Bu anlamlı kampanya hakkında kısaca konuşan Başkan Toklu, “Şebnem Hanım nezdinde bu hastalıkla mücadele eden herkese acil şifalar diliyoruz. Bu çağrıya tepkisiz kalamazdık ve bu yüzden tüm vatandaşlarımızı Atatürk Anıtı önündeki Kızılay çadırına kan bağışı ve kök hücre bağışı yapmaya davet ediyorum” dedi.