Ak Parti Manavgat İlçe Teşkilatı Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz'ün yanı sıra Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Akseki İlçe Başkanı Mehmet Özdilek, Gündoğmuş İlçe Başkanı Ali Arslan ve parti yöneticileriyle belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Abdurrahman Öz, Antalya'da ziyaret turuna çıkarak teşkilatlarla buluştuğunu belirterek, "Programıma Antalya'daki teşkilatlardan başlamak istedim ve doğru bir karar verdiğimi gördüm. Teşkilatlarımızda Ak Parti bilincinin ve Ak Parti'ye olan inancın adaylar açıklanmadan oturmuş olduğunu görmek beni mutlu etti" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Öz, "Benim buradaki görevim Ak Parti'nin başarısı için çalışmak ve sizlerle koordinasyonu sağlamak. Genel merkezin bize vermiş olduğu koordinasyonu yaparak en iyisini bulup en doğrusunu yapana kadar çalışmalıyız" diye konuştu.

Abdurrahman Öz daha sonra toplantıya katılanların yerel seçimler ve Milliyetçi Hareket Partisi'yle ittifak konusundaki sorularını yanıtladı.