p>Partisinin okul sorumlularıyla Öğretmenevi\\\\\\\'nde buluşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, 2017\\\\\\\'nin ilk aylarında yapılması planlanan Yeni Anayasa referandumu için start verdi.

\ \ \ \

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu dün Öğretmenevi\\\\\\\'nde partisinin 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde görev yapan okul sorumlularıyla kahvaltıda buluştu. Okul sorumlularının sorunlarını dinleyen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, önümüzdeki günlerde de partisinin sandık görevlileriyle buluşacak.  

\ \ \ \

\\\\\\\"BİZ SEÇİME HAZIRIZ\\\\\\\"

\ \ \ \

2017\\\\\\\'nin ilk aylarında yapılması planlanan Yeni Anayasa referandumunun startını veren Berberoğlu, \\\\\\\"Yeni yılda bir referandum gözüküyor. Biz AK Parti Alanya İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları olarak yarın seçim olacakmışız gibi çalışmalar yapıyoruz. Sadece İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları değil, en yeni üyeden, en eski üyemize kadar herkes sahada halkımızla iç içe istişare halinde çalışıyor. Bu toplantılar önümüzdeki süreçte sandık kurulu üyelerimiz ve ardından bizim süre gelen seçmen ziyaretlerimiz var. AK Parti teşkilatı olarak dinamik, seçime hazır, halkın içinde çalışan bir teşkilatımız var\\\\\\\" dedi.

\ \ \ \

 

\ \