ÖZEL Haber - Burak ÖZTUNÇ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel döneminde Alanya ve Gazipaşa arasındaki bölgede yapılan Aysultan Kadınlar Plajı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu Muhittin Böcek’in geçmesinin ardından kapatılmıştı.

Alanya, Gazipaşa ve bölge halkının kadınlarının kullandığı plajın tekrar açılmasını isteyen AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Teşkilatı birlik olup büyük bir kampanya başlattılar.

MÜGE ÖZTEKİN FARKI

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi birlik olamamakla eleştirilen Kadın Kolları’nda seçim sonrası da şok bir istifa yaşanmış ve Başkan Gülay Özen, özel işleri nedeniyle istifa etmişti. Gülay Özen’in ardından ise göreve vekâleten Müge Öztekin getirildi. Müge Öztekin önderliğinde birlik olan kadınlar, Alanya’da birçok proje ve etkinlikte en ön saflarda yer almaya başlarken, son olarak Aysultan Kadınlar Plajı konusunda adeta zirve yaptılar.

Aysultan Kadınlar Plajı’nın yeniden açılmasını isteyen kadınlar dün oldukça kalabalık bir grupla plaja giderek Başkan Vekili Müge Öztekin’in açıklamasına destek verdiler. Sosyal medya üzerinden de büyük bir kapmaya başlatan kadınlar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i adeta topa tutarak, plajın yeniden hizmete açılmasını istediler.

Kadınların bu birlik ve beraberliği parti içinde büyük takdir topladı. Müge Öztekin’in birleştirici bir gücü olduğunu söyleyen vatandaşlarda kadınların böyle bir konu üzerinde birleşmesinin uzun zamandır hasret kaldıkları bir şey olduğunu söylediler. Başkan Vekili Müge Öztekin’in de önümüzdeki günlerde verilecek kararla İlçe Kadın Kolları Başkanı olması bekleniyor.