Sönmez, meclis üyeleri, İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve yönetimi ile CHP Alanya İlçe teşkilatından oluşan topluluk bu sabah erken saatlerde başladığı Atatürk Caddesi gezisini akşam geç saatlere kadar sürdürdü. Atatürk Caddesi esnafları ve çevre halkı İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı olan Abdullah Sönmez’e yoğun ilgi gösterdi.

Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez vatandaşın yoğun ilgisi ve sevgisine mazhar olduklarını da belirterek “Kazanmamak diye bir şey yok. Biz kazanacağız. Sahada gece gündüz demeden çalışıyoruz..” dedi. Sönmez konuşmalarını şöyle sürdürdü; “Alanya halkına iyi hizmet, bu dönem olmazsa olmazımız olacaktır. Bu belediyeyi alacağız arkadaşlar. Geçtiğimiz dönemde doğu batı kuzey demeden,hep birlikte ben ve ekibim azimle çalışarak Belediye başkanlığını kazandırmıştık. Allah nasip ederse bu dönemde çalışmamızın karşılığını alarak Belediyeyi kazanacağız. Bu şehirde aşırı bir ayrımcılık var. Bu şehir bizim, ayrımcılığa dur deme zamanı geldi de geçiyor. İnşallah 31 Mart gecesi bu zafer bizim olacak ve bu zaferi hep birlikte kutlayacağız.” dedi.

Sandıklardan çıkacak seçim sonuçlarına ilişkin son derece iddialı olan Sönmez, kazandıkları takdirde Alanya’ya yeni bir soluk getireceklerinin sözünü verdi.