59 yaşındaki Kim Turner, yıllardır uyguladığı diyet ve egzersiz programlarına rağmen kilo almaya devam etti.

Bunun ardındaki sebebi bir türlü anlayamayan Kim Turner, yaşadıklarının ardında düşündüğünden çok daha endişe verici bir neden olduğunu öğrendi.

12 yaşından 18 yaşına kadar büyümeye devam eden karnı, ayakkabılarını bağlama gibi basit bir işlemi dahi imkansız hale getirmişti.

'Bu çok sinir bozucuydu. Kilo vermeye çalışıyordum ve veremiyordum. Neden? Hiçbir şey yemememe rağmen kilo veremiyordum.' diyen Turner, yaşadığı olaydan dolayı defalarca doktora gitti. Ancak gittiği doktorlar sadece rahatsızlığını hafifletmek için kabızlık hapı verdi.

Yıllardır onlarca doktora giden 59 yaşındaki kadın, sonunda Chicago'daki doktora gitti ve gerçek ortaya çıktı. Turner, şişman olduğuna inanıyordu ama aslında karnında nadir görülen bir tümör olduğu anlaşıldı.

Turner'ın doktoru Ajay Maker, durumu şu sözlerle anlattı:

'Hastaların veya doktorların bu gibi durumlarda tanı koymaları çoğu zaman zor olabilir. Çünkü bu durum çok nadir görülür. Öyle ki bu tümörün görülme olasılığı yüzde 1 oranından daha düşüktür.'

Hemen ameliyata alınan ve vücudundaki tümör çıkarılan Turner, artık kendini çok daha hafif hissettiğini söyledi. Yapılan araştırmalar sonrası daha fazla tedaviye ihtiyacı olup olmadığı ortaya çıkacak.