p>Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün yıl sonu sergisinin açılışını yaptı. Alanya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Alanya Kültür Merkezinde düzenlenen yıl sonu sergisinin açılışını Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er birlikte yaptı.
EL EMEĞİ GÖZ NURU
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Sergisinde kursiyerlerin el emeği göz nuru birbirinden güzel el sanatları ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergide ahşap boyama, takı tasarım, çini, el nakışları, tel kırma, çeyiz ürünleri , giyim, ipek kozası ve 3 boyutlu rölyef gibi birçok ürün yer aldı. Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, sergide yer alan ürünlerin çok emek sarf edilerek göznuru ile yapıldığını ifade ederek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını söyledi. Kaymakam Tanrıseven, yeni eğitim öğretim yılında bu çalışmaların daha da artırılması gerektiğini ifade etti. 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise yeni eğitim öğretim yılında da Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün yapacağı projelere destek olacakları belirtti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, vatandaşların her türlü kurs taleplerini yerine getirmek için çalıştıklarını söyledi.
TEŞEKKÜRLER
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şevki Mat, yaptıkları eğitim faaliyetlerinde kendilerine desteklerini esirgemeyen başta Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er'e ayrı ayrı teşekkür etti. Alanya Kültür Merkezinde düzenlenen sergisi açılışına Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, diğer kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.