Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'na, Antalya Ak Parti Milletvekili Sena Nur Çelik, Antalya Ak Parti 16. Milletvekili Adayı  Hasan Kerem Ünsal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kiriş ve yönetim ekibi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Burak Yuluğ eşlik etti. Hastane yönetimi ziyaret sırasında yeni hizmet binasının hasta ve hasta yakınlarının hizmete açılmasıyla birlikte göreve geldikleri günden itibaren yapılan sağlık hizmetlerini ve ihtiyaçlarını belirten bir sunum gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında göreve geldikleri günden itibaren halka en iyi sağlık hizmetinin verilmesi için çalıştıklarını ve en iyisi  için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Bakan Çavuşoğlu hastane yönetiminin talepleriyle  de  yakından ilgileneceğini sözlerine  ekledi.

KADIN DOĞUM HASTANESİ YOLDA

Bakan Çavuşoğlu yaptığı, "Artık kalp ve beyin ameliyatları Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılacak. Ayrıca Alanya'nın Batı Bölgesi'ndeki vatandaşlar için Payallar Mahallesi'ne ilk etapta 300, daha sonra ilave 200 yatakla birlikte 500 yataklı yeni bir hastane kazandıracağız" dedi. Boşaltılan ve akıbetinin ne olacağı belli olmayan eski devlet hastanesi binası konusuna son noktayı da koyan Bakan Çavuşoğlu, "Bu hastane binasını atıl vaziyette bırakmayacağız. Bu binayı hem kadın doğum hem de çocuk hastanesi yapacağız" dedi.