Haber - BURAK ÖZTUNÇ

Akdeniz ve Ege bölgesinde pek çok işletmesi bulunan Bi Dana Döner Alanya Şubesi; Oba Mahallesi Fabrika Caddesi 11/A Maki Peyzaj karşısında hizmete açıldı. Türkiye çapında 10. şubesi olan firmanın açılışına Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu ve yönetimi, MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan ile bazı belediye meclis üyeleri, çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını Bi Dana Döner firmasının Genel Müdürü, açılışı yaparak Alanya’ya ucuz döner yedireceklerini, etlerinin hakiki yaprak döner eti olduğunu ifade etti. Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ise hayırlı kazançlar dileyerek, “alanya’da üç arkadaşımızla beraber siyasette beraberdik. İnşallah burada da aynı başarıyı gösterirler” diyerek helal bereketli kazançlar dedi. Firmanın ortaklarından Alaaddin Işık‘ta katılan misafirlere teşekkür ederek, “İnşallah Alanya’ya güzel bir damak tadı olarak bu firmanın bayiliğini Alanya’ya kazandırdık. Allah utandırtmasın.” diye konuştu.

Son olarak açılış duasını Alanya’nın sevilen din adamlarından olan Arif Şerife Ünal Cami İmamı Celal Ceylan Hoca’ya yaptı ve alkışlar eşliğinde kurdele kesildi. Açılış sonrası misafirlere döner ikram edildi.


Bi Dana Döner'in ortakları Alaaddin Işık, Ahmet Çağlar ve Yakup Gömeç.


Şimşekler Grubu Lideri Fatih Aslan'da açılışa katılan isimler arasındaydı.