Dünya çapında uluslararası alanda kendini kanıtlamış ve kaliteli bir hizmet veren, güçlü bir marka olan David People Cafe Alanya’da  75’inci Şubesiyle yeni yerinde hizmete girdi. Alanyalı girişimci Mustafa Kemal Nural ve yabancı ortağı İvan Radosavlevic’in girişimleri ile Ahmet Asım Tokuş Caddesi’nde  Mudo karşısı Alanya Devlet Su İşleri Müdürlüğü yanında hizmet  verecek.

Açılış törenine siyasi partilerin ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı. Açılışta gerçekleşen kurdele kesim töreni öncesi konuşan David People Genel Müdürü İlhan Yener, “David People ailesinin 75’inci şubesini bu gün Alanya’da hizmete açmaktan mutluluk duyuyoruz. Açılış törenimize katılan tüm davetli ve konuklarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. Açılış kurdele  kesimini İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış dualar eşliğinde yaptılar. İlerleyen saatlerde canlı müzik eşliğinde Cüneyt Güzel sahne aldı. Açılışa gelen konuklara David People Cafe’nin zengin menusu olan yiyecek ve içecek ikram edildi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Cüneyt Güzel sonrasında Seçil Hüner Ünsal sahneye çıkarak, David People Cafe hayranlarına bir konser verdi.

www.gazetealanya.com  olarak, David People Cafe’nin 75’inci şubesini Alanya’ya kazandıran Mustafa Kemal Nural ve yabancı ortağı İvan Radosavlevic’i kutlar başarılar dileriz.