ÖZEL HABER - Muammer SOYLU

Alanya’nın önemli iş adamlarından Musa Yaman ve Feray Yaman’nın kızları Matematik Öğretmeni Şeyda Yaman ile Kuaför olan Zeki Karataş geçtiğimiz günlerde muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler. 27 Temmuz Cumartesi günü Kestel Düğün Salonu’nda yapılan kına gecesinin ardından genç çift yine aynı yerde bir gün sonra yapılan düğün ile hayatlarını birleştirdiler. Düğüne genç çiftin akrabaları ve ailelerinin yanı sıra Alanya protokolü ve çok sayıda seçkin davetli de katıldı. Antalya AK Parti Milletvekilleri Av. Mustafa Köse ve Sena Nur Çelik’te düğüne katılarak genç çifte mutluluklar dilediler.

Gece geç saatlere kadar düğün devam ederken, genç çiftin Şeyda Yaman’ın öğretmen olarak görev yapacağı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine yerleşecekleri belirtildi.

ERKEK KARDEŞLER BACANAK, KIZLAR İSE ELTİ OLDU

Musa Yaman’ın kızı Şeyda’nın düğününde en ilginç detay ise, Şeyda’nın ablası Firdevs’in 5 yıl önce damat Zeki Karataş’ın abisi Emrah Karataş ile evlenmiş olmasıydı. Reklamcı olan Emrah Karataş ve Çocuk Gelişimi Öğretmeni Firdevs Yaman 5 yıl önce dünya evine girmiş ve bir de çocukları olmuştu. Bu mutlu birlikteliğin ardından Emrah Karataş’ın kardeşi Zeki Karataş ve Firdevs Yaman’ın kardeşi Şeyda Yaman’la evlendiler.

Yapılan düğünlerin ardından Emrah ve Zeki kardeşler bacanak, Firdevs ve Şeyda kardeşler ise elti oldular.

Gelinin babası Musa Yaman, bir eve 2 gelin vermenin mutluluğunu yaşayarak doyasıya eğlendi.

Ak Parti Alanya Kadın Kolları yönetimi genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.