Haber - Muammer SOYLU

2006 ve 2012 yılları arasında Alanya Kaymakamı olarak görev yapan Hulusi Doğan, Alanya halkının gönlünde adeta taht kurmuştu. Alanya’nın ardından 2 yıl Çorlu Kaymakamı olan daha sonra Avcılar’a atanan Doğan, 2018 yılında ise İstanbul Vali Yardımcılığı görevine getirilmişti. Doğan İstanbul’daki değişimin ardından ise 7 Eylül 2019 tarihli İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi ile İzmir Vali Yardımcılığı görevine atanmıştı.

Her fırsatta Alanya sevgisini dile getiren Vali Yardımcısı Doğan, her tatil fırsatında ise Alanya’ya gelerek Alanya’daki dostları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Hulusi Doğan’ın eşi Zehra Cansız Doğan’da tatilini çok sevdiği Alanya’da yapmayı tercih ediyor. İlk göz ağrıları olan ve uzun yıllar yaşadığı Alanya’ya geçtiğimiz gün yine gelen Bayan Doğan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in eşi Yıldız Yücel’le buluştu. Yıldız Yücel’in misafiri olan Bayan Doğan, güzel ve manzaralı bir kahvaltı sofrasında bir araya gelerek saatlerce muhabbet ettiler. İkilinin oldukça samimi olduğu gözlenirken, sosyal medya hesabından bu anları paylaşan Bayan Yücel, “İzmir Vali Yardımcımızın değerli eşleri Zehra Cansız Doğan Hanımefendi İle güzel bir pazar geçirdik. Dostlukları için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Eşlerine olan destekleri ve başarılı çalışmaları ile bilinen Yıldız Yücel ve Zehra Cansız Doğan’ın dostluğu görenlere ise maşallah dedirtti.