Haber - Burak ÖZTUNÇ
Erdal Akgün’ün sahibi olduğu ve kardeşi Serdar Akgün ve Cihan Biber'in işlettiği Millionaire Club 1 yaşında. 1 yıl önce kapılarını açan İskele Caddesi’ndeki eğlence mekanı, kısa sürede yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline gelmişti. Açık ve kapalı bölümü ile müşterilerinden tam not alan Millionaire Club, birinci yılını personeli ile birlikte kutladı ve bu anı fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

Aynı zamanda 6 ay önce hizmet vermeye başlayan Papel Alanya’nın da sahibi Erdal Akgün'ün kızı Avukat Ezgi Akgün Biber, Millionaire Club’ın birinci yıldönümü dolayısıyla sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“Bugün Millionaire Club 1 yaşına girdi. Papel ise henüz 6 aylık. Bizim bu hayatta yaptığımız en iyi şey aile olmak, işimiz içinde aynı şey geçerli. 30 yıldır bizimle beraber yürüyen de 30 gündür bizimle beraber yürüyen de insanlar var bu karede. Hepsinin de çok iyi bildiği bir şey var, para kazanmak önemli ama daha önemli olan şey aileden birisi olmak. Ve benimde çok iyi öğrendiğim bir şey var; Yürüdüğün yoldan ziyade önemli olan şey; o yolu kimlerle yürüdüğündür.”