Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki opera sahnesindeki müzikal oyuna, çocuklar yoğun katılım gösterdi.  Haldun Özörten'in yazdığı, Reyhan Süme'nin sahneye koyduğu 'Sihirli Dünya'yı çocuklar keyifle, kahkaha atarak izledi. Çocuklara çok sesli müziğin, evrensel müziğin, opera ve balenin sevdirilmesi amacıyla hazırlanan eserin müziğini Kenan Kahyaoğlu, ışık düzenlemesini Mustafa Eski hazırladı.

Eserde, solist sanatçılar Erdi Can Aybaş, Sinem Seçil Baddal, Beste Şahin, Işılay Meriç Karataş, Müge Günaydın, Tuğçe Oğuzülgen, Selda Serdar, anlatıcı Selahattin Denizsümüren ve Boran Savran, piyanist Sait Karabulut ve Yücel Yalçın, orkestra sanatçıları İlkay Candan, Arya Böler, Çağrı Fırat Yeşillik, Fatma Esin Erdoğan, Arda Serindağ, repetitörlüğünü Buket Tüzün'ün yaptığı çocuk balesi rol aldı.

Çocuklar, kendilerine keyifli, neşeli dakikalara yaşatan opera ve bale sanatçılarını ve Antalya DOB Çocuk Balesi'ni alkış yağmuruna tuttu.

'Sihirli Dünya', 5 Mart Pazartesi ve 14 Mart Çarşamba saat 11.00'de tekrar sahnelenecek. Eserin 7,5 TL olan biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi opera gişesinde ve www.biletiva.com internet adresinde satışa sunuldu.