p>Sugözü Mahallesi’nde 15 Temmuz’un başkahramanı Astsubay Şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği park, çocukların ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

\ \ \ \

Alanya Belediyesi, sosyal alanlar oluşturarak şehirde yaşayan vatandaşlara hizmet ederken Türkiye Cumhuriyeti devletine hizmet etmiş ve adını tarihe yazdırmış değerlerini de unutmuyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 15 Temmuz’un başkahramanı şehit Ömer Halisdemir’in ismini Sugözü Mahallesi’ne yeni yapılan parka verdi.

\ \ \ \

5770 m2 ALANA İNŞA EDİLDİ

\ \ \ \

Alanya Belediyesi tarafından Sugözü Mahallesi 610 Cadde’ye yapılan Şehit Ömer Halisdemir Parkı, 5770 m2’lik alana inşa edildi. Yeni yapılan parkta çocuklar için her şey düşünülürken, aileler için de piknik alanları ve dinlenme bankları yapıldı.

\ \ \ \

SATRANÇ MASALARI OLACAK

\ \ \ \

Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nda çocuk oyun grupları, spor aletleri ve basketbol sahasının yanı sıra çocuklar için oluşturulan özel alanda satranç masaları da olacak. Ahşap alanı tamamen oluşturulan satranç alanına, özel olarak hazırlanan satranç masaları da önümüzdeki günlerde eklenecek. Parka renk katması beklenen bir başka yapı ise çardak unsuru olacak. Hem çocukların hem de ailelerin dinlenme alanı olarak kullanabileceği çardağın da önümüzdeki günlerde yapımı tamamlanarak hizmete sunulacağı açıklandı.

\ \ \ \

YÜCEL: “HİZMETLERİMİZLE BİRLİKTE DEĞERLERİMİZİ DE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

\ \ \ \

“Parksız mahalle kalmayacak” sloganıyla yola çıkan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı tamamlanan Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nın 7’den 70’e bütün vatandaşlara hizmet edeceğini söyledi. Başkan Yücel: “Alanya Belediyesi olarak hem çocuklarımıza hem de vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Son olarak Sugözü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parkımızı hizmete sunduk. Hizmetlerimizle beraber şehrimizin ve ülkemizin değerlerine de sahip çıkıyoruz. Bu bağlamda Şehit Ömer Halisdemir’in ismini bu parkımıza verdik. Parkımızın çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.

\ \