Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenen 'Romeo ve Juliet' balesinde Antalya DOB orkestrasını şef Alexandru Samul-Tolga Taviş yönetti. Eserin müzik düzenlemesini Tolga Taviş, libretto ve koreografisini A.Volkan Ersoy - Armağan Davran, dekor tasarımını Çağda Çitkaya, kostüm tasarımını Sevtaç Demirer, ışık tasarımı Fuat Gök hazırladı.

Shakespeare ve Çaykovski'nin buluşmasının eşsiz bir örneği olan, senfonik şiir ve bestecinin enfonilerinin içindeki bölümlerden seçilen pasajların yer aldığı eserde 'Juliet' rolünü Burcu Olguner, 'Romeo' rolünü Tolga Burçak üstlendi.

Eserde Umut Çaltekin, (Mercutio), Yiğit Erhan (Tybalt), Burak Özbek (Paris), Yağızhan Danış (Benvolio), Selin Berkmen (Lady Capulet), Cenk Şahinalp (Lord Capulet), Burcu B. Bodur (Rosaline), Cem Kaytmaz (Peder Lawrence), Fadime Keskin (Dadı), Seda Manaz- Sevgim Aksoy (2 kız), Özlem Tekinay (Lady Monteguee), Devrim Saraçoğlu (Lord Montegue), Boğaç Özbakır (Vali) rollerinde sahneye çıktı.

Gerek librettosunun ele alınışı, gerekse de müzikal düzenlemesindeki başarılı yapısıyla, koreografisindeki anlatımıyla klasik bir forma sahip olan ve dramatik sonla perdesi kapanan 'Romeo ve Juliet' baleseverlerden yoğun ilgi gördü.