p>Çeşitli programlar için Alanya\\\\\\\'ya gelen Gazeteci-Yazar Levent Altun, Alanya Gazeteciler Cemiyeti\\\\\\\'ni ziyaret etti.

\ \ \ \

KOCAELİ\\\\\\\'NİN Gebze ilçesinde yaşayan Gazeteci-Yazar Levent Altun, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim\\\\\\\'i ziyaret etti. Kitapseverlerin büyük ilgisiyle karşılaşan üçüncü kitabı \\\\\\\'Özlem\\\\\\\'e Mektup\\\\\\\'u imzalayarak Dim ve Alanyalı meslektaşlarına hediye eden Altun \\\\\\\"Kitap okuma alışkanlığı olmayan bir ülkenin aynı özellikli şehrinde, son üç yılda üç kitap yazmak her ne kadar okunma dürtüsünden uzak, bambaşka idealler ortaya koysa da, benim için yazmaktan çok daha anlamlı bir duygu var, o da okunmak. Yazdıklarımı sizler okuduğunuz zaman yaşadığımı hissediyorum. Bana yaşamayı hissettiren tüm okuyucularıma teşekkür ediyorum\\\\\\\" dedi.

\ \ \ \

Dim ise çok beğenerek okuduğu Altun\\\\\\\'un yeni kitaplarını da heyecanla beklediğini, bir meslektaşı olarak kendisiyle gurur duyduğunu belirterek, ziyareti için teşekkür etti.

\ \