p>Bu yıl ikincisi düzenlenen Antalya Organize Sanayi Bölgesi Firmalar Arası Halı Saha Turnuvası’nın şampiyonu PSL Elektronik San.ve Tic. A.Ş.oldu.

\ \ \ \

Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Firmalar Arası Halı Saha Turnuvası, AGT Ağaç San. Ve Tic. A.Ş. ile PSL Elektronik San. ve Tic. A.Ş.firmaları arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi. Büyük bir heyecana sahne olan müsabakayı PSL Elektronik kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.Takıma kupa ve madalyalarını Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar verdi.

\ \ \ \

ŞAMPİYON PSL

\ \ \ \

Park Antalya Spor Tesisleri’nde 36 takımın katılımıyla gerçekleşen ve yaklaşık 2 ay süren turnuvanın final maçı büyük bir heyecana sahne oldu. Maçın normal süresinde golsüz eşitlik bozulmayınca şampiyonu penaltı atışları belirledi. Yaptığı kurtarışlarla maçın kahramanı olan PSL kalecisi Koray İçinözbedek, takımını şampiyonluğa taşıdı. Aynı gün oynanan üçüncülük maçında ise Ekiciler Süt Gıda Tar. Hay. San. ve Tic. A.Ş, Art-Mim İç Mimari Tas. Mob. İml. San.ve Tic. Ltd. Şti’yi4-1 yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu. Ekiciler takımına kupasını Antalya OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yayla, Turnuva ikincisi AGT’ye kupasını Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih İncir ile Bölge Müdürü İlhan Metin verdi.

\ \ \ \

GOL KRALI DEĞİŞMEDİ

\ \ \ \

Ahmet Kasapoğlu Mob. San. ve Tic. Ltd. Şti. turnuvanın en centilmen takımı seçilirken, gol kralı değişmedi. Turnuva boyunca 23 gol atarak ikinci kez Gol Kralı olan Türk Ytong takımının forveti Recep Yılmaz’a ödülünü Antalya OSB Müteşebbis Heyet ve Denetim Kurulu Üyesi Fatin Tapçı verdi.

\ \ \ \

DOSTLUK BAĞLARINI GÜÇLENDİRDİ

\ \ \ \

Turnuvanın Bölge çalışanları arasında güçlü bağlar oluşturduğunu belirten Başkan Bahar, “Şampiyon olan takımımızı ve turnuvaya katılan tüm takımları sergiledikleri centilmenlikten ve gayretten ötürü kutluyorum. Sporun doğası gereği kazanmak elbette önemli. Ancak bizim önceliğimiz turnuvaya katılan takımların birbirlerinin gönüllerini kazanması, Bölgemiz sınırları içerisinde yeni ve ebedi dostluk bağlarının kurulması idi. İki yıldır çalışanlarımızın müsabakalarda tam bir centilmenlik örneği sergileyerek arzuladığımız tablonun oluşmasını sağladı. Bu açıdan baktığımızda turnuvanın Bölgemize sağladığı fayda azımsanmayacak boyuttadır. Bu gün buraya bakınca Antalya OSB olarak ne kadar büyük bir aile olduğumuzu görüyorum. Bu büyük ailenin birlikte çok daha büyük ve güzel işler başaracağına inancım tamdır” dedi.

\ \ \ \

TURNUVA HER YIL DÜZENLENECEK

\ \ \ \

Turnuvanın önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyleyen Bahar, “Her yıl daha da büyüyerek devam edecek turnuvamıza, gerektiğinde üretimini göz ardı edip çalışanlarını bu turnuva için yüreklendiren değerli sanayicilerimize, takımlarda yer alan, kazanmak ve firmasını en iyi şekilde temsil etmek için mücadele eden çalışanlarımıza ve organizasyonun sorunsuz bir şekilde işlemesini sağlayan Bölge Müdürlüğü personellerimize teşekkür ederim. Önümüzdeki yılki turnuvada yeniden bir arada olmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

\ \