p>Alanya Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler şehir merkezinde daha önce kaldırım ve cadde düzenlemesi yapılan Güllerpınarı Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yaptı. Fen İşleri ekipleri Karabüllü ve Hanımeli Sokağın ardından, yeniden düzenlenen Oba Kavşağında başlattığı sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, son günlerde Alanya’daki hava sıcaklıklarının sıcak asfalt için uygun olduğunu belirterek, iyi havaları değerlendirdiklerini söyledi. Başkan Yücel,  “Geçtiğimiz ay kaldırım ve cadde düzenleme çalışması başlattığımız Güllerpınarı Mahallesi’nde Karabüllü ve Hanımeli sokakta asfaltı bitirdik. Bu bölgedeki caddelerimiz modern ve Alanya’nın gelişimine uygun olarak yeniden dizayn edildi” dedi.
OBA KAVŞAĞI SICAK ASFALT ÇALIŞMASI
Trafik yoğunluğu ve ulaşım açısından en önemli noktalardan birisi olan Oba Kavşağında yeniden düzenleme yaptıklarını kaydeden Başkan Yücel, düzenleme çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmasına başladıklarını ifade etti. Bir kaç gün içerisinde Oba kavşağının yeni hali ile trafiğe açılacağını sözlerine ekleyen Başkan Yücel, Alanya’nın tüm cadde ve sokaklarının modern bir yüze kavuşması için çalışmaların devam edeceğini söyledi.