Ressam Neriman Öcal'ın Kaş Kültürevi'ndeki sergisinin açılışına, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Kaş Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın ve sanatseverler katıldı.

Serginin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Halil Kocaer, Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren ile Neriman Öcal birlikte kesti.

Sanatçı Neriman Öcal, "Aslında alaylı bir sanatçıyım. Çalışmalarımda Anadolu kadını bana hep esin kaynağı oldu. Çocukluğumdan beri resme olan ilgimi üniversitelerde eğitim alarak, Bedri Rahmi, Fikret Otyam ve Nuri İyem'i kendime rehber edinerek geliştirdim. Almanya'da sergiler açtım. Kaş'ta da ikinci kez sergi açıyorum. Çok mutluyum" dedi.

Belediye Başkanı Halil Kocaer, sanatçı Öcal'a Kaş Kültürevi'nde ikinci kez sergi açtığı için teşekkür ederek plaket verdi.

Neriman Öcal'ın daha çok Anadolu kadınlarını ve doğayı işlediği 26 tablosunun yer aldığı sergi 7 Mart'a kadar açık kalacak.