p>Olimpiyat ikincisi ve üçüncüsü, Avrupa ve dünya şampiyonu Milli Tekvandocu Nur Tatar, İran asıllı tekvandocu Mehran Askari ile dünya evine girdi. 
\ \ Milli Tekvandocu Nur Tatar, İran asıllı tekvandocu Mehran Askari ile Antalya’da evlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası’ndaki nikah salonunda gerçekleşen törende sporcu çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıydı. Türel, nikah şahitleri arasına oturtulan Nur Tatar’ın 7 aylık yeğeni Ada’yı görünce, ‘En küçük nikah şahidi ile ilk nikahımı kıyıyorum’ esprisi yaptı.
\ \
\ \ Olimpiyatların ardından 3 çocuk sözü
\ \ Başkan Türel, sporcu bir çiftin nikahını kıymanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu ifade ederek, “Nur bizim milli gururumuz. Nur sayesinde Mehran da Türk vatandaşı oldu. Artık onu da Milli Takım’a transfer etmiş olacağız. Onun başarılarını da Nur gibi alkışlayacağız” dedi.
\ \ Menderes Türel, Nur Tatar ve Mehran Askari’den 2020 Olimpiyatları\\\\\\\'ndan sonra en az 3 çocuk sözü aldı. Türel, nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını Nur Tatar’a verdi. Sporcu çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Türel, nikah öncesinde çekilen fotoğraflarını hediye etti.

\ \