Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın “Müzik Şehrin Kalbinde” konser ve etkinlikleri Antalyalıların büyük ilgisi ile devam ediyor.Şehir merkezine renk katan konserlerin bu haftaki konuğu sevilen müzik grubu Gümüş Penaoldu. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konsere Antalyalılar ile birlikte yabancı turistlerde yoğun ilgi gösterdi.

GÜN BATIMINDA UNUTULMAZ KONSER

Antalya’nın muhteşem gün batımı ile birlikte Anadolu rock türünde en sevilen Cem Karaca, Erkin Koray, Barış Manço, Haluk Levent rock şarkılarını seslendiren Gümüş Pena müzik severlere unutulmaz bir konser verdi.

ÇİÇEK KOROSUNA ALKIŞ

Muhteşem konserin sonunda çocukları sahneye davet ederek “Çiçek Korosu” oluşturan grup “Bir başkadır benim memleketim” ve “ İzmir Marşı”nıAntalyalılar ile birlikte hep bir ağızdancoşku ile söyledi. Çiçek Korosu’nun performansı konser alanını dolduran vatandaşlardan büyük alkış aldı.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Konserden önce çocuklar için de birbirinden eğlenceli renkli etkinlikler düzenlendi. Dev maskotlar, çizgi film karakterleri, tahta bacak ve transformers gösterileri, çocukları doyasıya eğlendirdi. Yarışmalar, animasyon, şişme balonve yüz boyama etkinlikleri de çocuklara renkli anlar yaşattı.