p>Gerçek Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim İpbüker, ikinci kitabı ‘Hamamdaki Kurna ve Düğündeki Zurna’nın ikinci imza gününü doğup büyüdüğü, meslek hayatına başladığı, memleketi Konya’da kalabalık bir katılımla gerçekleştirdi.

Birinci kitap imza gününü Alanya Shakespeare Cafe&Bistro’da düzenlemişti. Büyük bir okuyucu kitlesi tarafından ilgi görmüştü. İpbüker,  ikinci İmza gününü ise Konya’nın Meram mevkiindeki Henry jones cafe’de kalabalık bir katılımla yapmanın gururunu yaşadı.

İmza gününde konuşan Gazeteci Yazar İpbüker, \\\"Anam beni yazı yazsın diye doğurdu, düsturuyla çıktığım yazarlık yolunda ikinci kitabımı Memleketim Konya’da okuyucu ve dostlarımla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bugün benimle birlikte burada olan tüm dostlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Okurlarımın desteği oldukça, ben yazmaya devam edeceğim. Gelen, gelmeyen herkes sağ olsun var olsun. Ayrıca bu mutlu günümde görev yaptığı Tire’den telefonla arayıp daha sonra da çiçek göndererek desteğini hiç esirgemeyen çok değerli, kadim dostum eski Alanya, şuan Tire Kaymakam’ı Dr. Hasan Tanrıseven’e sonsuz teşekkür ederim” dedi. Yazar İpbüker, oldukça keyifli geçen imza gününde katılımcılarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. (Yüksel Soylu ALANYA)