p>Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Gönül Pınarı Mağazası, ihtiyaç sahibi yerli ve yabancı herkesi giydirmeye devam ediyor.
Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi (Yeni Alanyalılar), aylık olağan toplantılarını bugün Gönül Pınarı’nda yaptı. Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu başkanlığında, Gönül Pınarı’nı ziyaret eden üyeler, mağazaya bağışta bulunacaklarını belirttiler. Mağazanın çalışma sistemi ve bağışlarla ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül’den bilgi aldılar.
 Bağışların ve yardımların gizli tutulduğunu vurgulayan Başkan Yardımcısı Yüksel, “İhtiyaç sahiplerini rencide etmeden, onur kırıcı olmadan  yardımlarımızı en uygun şekilde yapmaya devam ediyoruz. Yardımlarımızda gizlilik esastır.” dedi.
Bebek, çocuk, bayan ve erkek grubu reyonlarıyla her yaştaki ihtiyaç sahibine ulaşmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Yardımcısı Yüksel, sosyal belediyeciliğin gereği neyse onu yaptıklarını kaydetti.
GÖNÜL PINARI YARDIMLARINIZI BEKLİYOR
 Bebek giysilerinden, gelinlik ve damatlığa, yazlıktan kışlığa, blue jeanden ayakkabıya varınca kadar her türlü ihtiyaca cevap verebilen mağaza, vatandaşlarını bağışını bekliyor.  Mağaza, az kullanılmış ya da hiç kullanılmamış giysilerden oluşuyor.
Gönül Pınarı’nın çalışmalarında çok etkilendiklerini belirten Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Üyeleri de Gönül Pınarı’na bağış yapacaklarını söyleyerek, Alanya Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Üyeler, buradaki çalışmaları derneklerine ve arkadaşlarına duyurarak daha çok bağış yapılmasına da  katkı sağlayacaklarını açıkladılar.