p>ALESO Başkan Adayı Harun Gökçe her gün bir proje açıklayarak, rakiplerini ters köşeye yatırıyor. Gökçe’nin bugün açıkladığı 3\\\\\\\'üncü projesi  Ahilik Haftası kutlaması oldu. Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Harun Gökçe projelerini art arda  açıklamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde \\\\\\\'Esnaf Kart\\\\\\\' projesini ile yeni hizmet binası sözü veren Gökçe bugünkü açıkladığı 3\\\\\\\'üncü projesi ise Ahilik Haftası Kutlamaları oldu.

\ \ \ \

Gökçe\\\\\\\'nin, \\\\\\\"Bizi takip etmeye Devam edin. Her gün bir proje açıklayacağız. Bunlar yapılamaz diyen aday arkadaşlar kenara çekilsin ve izlesin 4 yıl sonunda yapamazsak hesap sorsun ve üyelerimiz bize oy vermesin. Üçüncü projemiz Ahilik Haftası Kutlamaları.\\\\\\\" diyerek projeyi tanıttı. 

\ \ \ \

Her yıl Türkiye\\\\\\\'de Nisan ayında kutlanan Ahilik Haftası kutlamalarında Gökçe\\\\\\\'nin projesine göre; Ahi Çarşısı ve Ahi Çarşısı Esnafının dua ile başlaması, Anıt Meydanı mehteran bölüğü gösterisi, Ahi pilavı ve Ahi helvası dağıtımı, Halkoyunları gösterisi, Mahalli  sanatçılar konseri, açık hava tiyatrosu gibi etkinlikler olacak. Gökçe’nin Ahilik Haftası kutlamaları, Alanya’da oldukça hareketli günlerin yaşanmasını sağlayacak.

\ \