p>Döşemealtı Belediyesi Döşemealtı Halk Tiyatrosu (DHT) ‘Entrikalı Dolap Komedyası’nı izleyiciyle buluşturacak.

Döşemealtı Belediyesi tarafından kurulan Döşemealtı Halk Tiyatrosu, her hafta olduğu gibi bu hafta Cuma günü ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ ile perdelerini açıyor. Yeşilbayır Mahallesi Yeşilpark Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de başlayacak tiyatro oyunu farklı ilçelerden gelen tiyatroseverler tarafından da ilgiyle izleniyor.
Cumartesi günü yine Yeşilpark Kültür Merkezi’nde saat 14.00’de çocuklar için hazırlanan “Harikalar Mutfağı’ isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. Kroissos Düğün Salonu’nda bu kez Kadınlar için özel bir program gerçekleştirilecek. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle organize edilen ‘Kadınlar Günü Etkinliği’ 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi yeni anayasa ile ilgili katılımcılara bilgi verilecek. Antalya Barosu Avukatlarından, Ezgi Altınkurt, Zeynep Sönmez ve Aygül Bozaner, referandumla ilgili merak edilen konuları hukuki açıdan değerlendirecekler.
Döşemealtı’nda Kadınlar Günü etkinlikleri panelin ardından eğlence programı ile devam edecek. Bölgenin sevilen sanatçısı Serpil Efe, katılımcılara konser verecek. Kadınlar programı 17.00’ye kadar devam edecek.