p>Bahçeşehir Koleji Alanya Letonya Türkiye Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts, değerli eşi ve kızları ve Letonya Fahri Konsolosu Nurkan Şaşmaz’ı ağırladı.

\ \ \ \

Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Burcu Baba,Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Baba ve akademik yönetim kadrosu ile birlikte, yabancı ve Türk öğrenciler ile bir araya gelen Büyükelçi Elferts, öğrencilere hayat hikayesini anlatarak başarının anahtarının öğrenmek olduğunu anlattı.  Öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayan konuklar  keyifli geçen sohbetin ardından Bahçeşehir Koleji Alanya’yı gezerek ekolojik bahçede öğrenciler tarafından üretilen sebze ve meyveleri inceledi, portakal bahçesinden kendi elleriyle portakal topladılar. Konferans salonunda bulunan konuk duvarından oldukça etkilenen Büyükelçi Elferts daha sonra gezdiği satranç ve ipad sınıfları hakkında detaylı sorular sordu.

\ \ \ \

Ortak yapılabilecek projeler ve işbirlikleri hakkında karşılıklı olarak oldukça verimli geçen görüşmenin sonunda Bahçeşehir Koleji Alanya\\\\\\\'nın bu derece geniş kapsamlı bir eğitim kurumu olmasından dolayı Burcu ve Cihan Baba çiftini tebrik eden konuklar, bol bol hatıra fotoğrafı çektiler. Bahçeşehir Koleji Alanya yönetim kadrosu değerli ziyaretlerinden dolayı Letonya Türkiye Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts, değerli Eşi ve kızlarına ve Letonya Fahri Konsolosu Nurkan Şaşmaz\\\\\\\'a teşekkürlerini sundu.

\ \