Aspendos Salonu'ndaki konser öncesinde, şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. 1500'ün üzerinde şarkının söz yazarı olan Aşkın Tuna'ya konserinde solistler Tuğçe ve Gülşah ile Ömer Öcal orkestrası eşlik etti.

Aşkın Tuna, sunumunu yaptığı konserde sözleri kendisine ait ve dillerden düşmeyen şarkılarının hikâyelerini de anlattı. Tuna, Zeki Müren'den Sibel Can'a, Cengiz Kurt'tan Mine Koşan'a birçok sanatçının seslendirdiği şarkılarını yorumladı.

Konserde sözleri Aşkın Tuna'ya ait 'Devlerin Aşkı', 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda', 'Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam', 'Bir Güneşe Bir de Sana Bakamam', 'Ben Adam Olmam', 'Özledim Seni', 'Dedidkodu', 'Fırtınalar', 'Havam Olsun', 'Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor' başta olmak üzere birçok şarkı Tuğçe ile Gülşah tarafından seslendirildi.

Corendon Turizm Grubu yönetim kurulu, yönetici ve çalışanlarının da izlediği halka açık konser Aşkın Tuna'nın esprileriyle de ayrı bir renk kazandı. İzleyenler şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Aşkın Tuna, eşi Pınar için yazdığı şiirlerini de okudu, sahnede birlikte dans etti.

Antalyalılara sözlerini kendisinin yazdığı, birçok ünlü sanatçının seslendirdiği neşeli şarkılarıyla unutulmaz bir akşam yaşatan, ayakta alkışlanan Aşkın Tuna'ya, solistler ile orkestra şefine çiçeklerle teşekkür edildi.