Haber: Burcu MUTLU

 Alanya’nın sevilen isimlerinden muhasebeci ve aynı zamanda müzisyen Gürkan Özmen, 2’nci video klibi Youtube’da Netd kanalı’nda yayınlandı. Sözü müziği kendisine ait olan Sen Yoksun isimli parçanın aranjörlüğünü Yalçın Duran yaparken, klibin yönetmenliğini Erkan Güneş yaptı.

Özmen daha önce Aradım isimli parçasına klip çekerken, o parçanın da aranjörlüğünü Yalçın Duran yapmıştı. Klibi Sapadere Mevki, Konaklı Mahallesi ve Gazipaşa’da çektiğini dile getiren Özmen, ikinci klibi olan Sen Yoksun’u da Gökbel Yaylası’nda, Demirtaş Mahallesi sahilinde ve Alanya Kalesi ile Tophane’de çektiğini ifade etti. Bunun yanı sıra kendisine bu şarkıda destek olan, emeği geçen herkese tek tek teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Özmen, ‘Ve beklediğim klip nihayet Youtube’da Netd kanalında şu an itibariyle yayında. Öncelikle bu klipte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Yalçın Duran, çok büyük bir müzik adamı. Ömrünü müziğe adamış bir kardeş, dost. Geceler boyunca bestenin aranjesi ile uğraştı. Alanya için büyük bir insan büyük bir değer kendisi.

 Müziğin Aryasında sevgili Şenay İntizamoğlu büyüleyici sesiyle renk kattı. Piyanoda büyük bir usta, titiz çalışmalarıyla şarkıya tüm romantizmini duyguları yansıtan Fatih Gülcü, kemanda o içe işleyen nağmelerle büyük virtüöz Sedat Halat, tabii ki Mix Masteringde büyük emeği geçen Ersen Yiğit ve klibin yönetmeni Kent Şarkılarının yapımcısı Erkan Güneş’e candan teşekkürlerimi sunuyorum.’ Diye konuştu.