Merhabalar!

 Ben Aysun Kaval. Tattoo Artist ve Güzellik uzmanıyım. Siz değerli okurlara, bana ayrılan köşede bilmedikleriniz ve doğru bildiğiniz yanlışlar hakkında her hafta paylaşım yapacağım.

 Size kendi kalemimden hitap etmek ve bilgilerimi paylaşmak benim için çok keyifli olacak. Umarım aynı keyfi siz okurlarımıza yansıtabiliriz.

 8 senedir içinde bulunduğum bu sektörde eşimle beraber Mahmutlar'da Hüseyin Kaval kuaför'de Türk ve yabancı olmak üzere birçok ülke vatandaşına hizmet veriyoruz.

Turizmin tadı kaçtı dediğinizi duyar gibiyim. Maalesef evet. Fakat işini özenle ve kalite ile yapan ve bu işle uğraşan tüm çalışanların turizm hangi noktada olursa olsun emek sarf edip karşılığını azda olsa aldığını görüyorum. Bir diğer beni mutlu eden konu ise bakım konusunda yaş ortalamasının artması.

Ne demek bu?

Bu sektörde dikkatimi çeken ve üzüldüğüm nokta 40 yaş üstü bay-bayan müşterilerimizin saç/yüz ve diğer bakımlarını gereksiz bulup ya da bu yaşta ne işim olur! Düşüncesiyle kendilerini ihmal etmeleriydi. Ne mutlu ki bu oran değişmeye başladı. Yabancıların en sevdiğim yönü buydu çünkü manikür/pedikür/saç/makyaj gibi bakımlarını aylık rutin bir şekilde düzenli olarak yaptırmalarıydı.

Ve bir diğer üzüldüğüm konuda erkeklerin;

Erkek adam bakım mı yaptırırmış!

 Diye bakış acısında olmalarıydı.

 Yine ne mutlu bana ki artık erkeklerimizde gayet bakımlı ve özenli.

Hiçbir kadın manikür yaptıran bir erkeği, tırnak aralarını anahtarlığıyla temizleyen bir erkekle değişmez:)

Kısacası bay-bayan yaş ortalaması ne olursa olsun, bakımın şart olduğuna inanmaktayım.

Benim durumum yok!

Benim durumum yok diyen bir kitlede olacak tabi ki. Saygı duyar, önünde eğilirim Fakat salona gidip baştan aşağı bakıma giremiyorsanız evinizde de bakımlarınızı uygulayabilirsiniz.

Aslında tam olarak da bunun için buradayım.

Acaba kazık yer miyim?

Acaba yapılan işlem doğrumu?

Acaba doğru bakımımı uyguluyorum?

Gibi bir sürü sorularınıza naçizane ışık tutacağım.

Tattoo,Piercing,Kalıcı Makyaj,Günlük Makyaj,İpek Kirpik,Protez tırnak,Cilt ve saç maskeleri,Tırnak Bakım ve Renklendirme,Sahne Makyajları ve aklınıza gelecek daha bir sürü konu hakkında bilgi alışverişi yapacağız.

Sitemizi düzenli olarak takip eden ve yorumlarıyla katılımını belli eden okurlarımıza zaman zaman ufak hediyelerim olacak. Ücretsiz bakım, indirimli tattoo, makyaj malzemeleri gibi birçok güzel sürprizler…

Çünkü sürprizlere bayılıyorum :)

Her Perşembe görüşmek üzere, bakımlı günler…