• DOLAR 32,37 %0.14
  • EURO 35,14 %-0.11
  • ALTIN 2.324,30 %0.17
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.720 %1.9
  • ETHERIUM 3.563 %2.31
16°

Turist Haberleri

turist haberleri ve güncel turist gelişmeleri, turist ile ilgili tüm video, turist fotoğrafları ve turist haberleri Alanya Haber - Son Dakika Alanya Haberleri - Gazete Alanya sitemizde


Turizm

Danimarka'nın Herning şehrinde düzenlenen ‘Uluslararası Ferıe For Alle Herning Fuarı’ Alanya'nın eşsiz güzelliklerini ve turizm potansiyelini sergilediği bir platforma dönüştü.

Alanya

24 yaşındaki İngiliz Josh Kerr, Manchester'daki yaşamından daha ucuz olduğu için bir ay boyunca Alanya'da beş yıldızlı bir otele taşındı.

Turizm

Antalya ve Alanya'daki ören yerleri, turistlerin yaz sıcağından bunalmadan gezebilmeleri için gece de açık olacak.

Turizm

Alanya Turistik İşletmeciler (ALTİD) ve Alanya Turizm ve Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, 2024 yılında otel yatak fiyatlarının...

Asayiş

Alanya’da plakasındaki değişikliği fark edilen bir lüks cip, polis tarafından durdurularak cezai işlem uygulandı.

Alanya

Alanya'da yılbaşı gecesi düzensiz göçmenlerin tespitini kolaylaştıran 'Mobil Göç Noktası' aracıyla yapılan kimlik kontrollerinde yasal kalış hakkı olmayan değişik ülkelerden...

Alanya

Antalya ve Alanya'nın en önemli gelir kaynaklarından biri olan ve çok sayıda mülk alarak ilk sıraya yerleşen Ruslar bavulu toplayıp...

Alanya

Alanya’da bulunan Doğanay Otel’de kalan Rus turist aile, otelden ayrılırken bavullarını otel ürünleriyle doldurdukları için yakalandı.

Alanya

Sabah saatlerinde Alanya’ya demirleyen Norwegian Gem adlı lüks kruvaziyer gemisi ilçeye çoğunluğu ABD vatandaşı bin 519 turist getirdi.

Alanya

Alanya’ya sabah saatlerinde demirleyen Amadea adlı kruvaziyer gemisi ilçeye çoğunluğu Almanya vatandaşı 471 turist getirdi.

Alanya

Alanya’da yabancı uyruklu 45 yaşındaki kadın turist tatil yaptığı otel odasında ölü bulundu.

Alanya

Alanya’da tatil yaptığı otel odasında fenalaşan 59 yaşındaki Alman turist, kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti.