• DOLAR 32,65 %0.60
  • EURO 35,49 %0.26
  • ALTIN 2.327,36 %0.30
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.979 %1.52
  • ETHERIUM 3.572 %1.37
17°

Tepki Haberleri

tepki haberleri ve güncel tepki gelişmeleri, tepki ile ilgili tüm video, tepki fotoğrafları ve tepki haberleri Alanya Haber - Son Dakika Alanya Haberleri - Gazete Alanya sitemizde


Ekonomi

Emeklilere verilecek 3 bin TL'lik bayram ikramiyesi Alanya'da tepkilere neden oldu. Emekliler, bu rakamın enflasyon karşısında çok düşük olduğunu ve...

Alanya

Alanya’da Başkent Hastanesi durağının son hali görenlerin tepkisini çekti. Vatandaşlar günlerdir yapılmayan durak için yetkililere seslendi.

Alanya

Alanya’da yaz aylarında gizli çekim yaptığı iddia edilen yabancı uyruklu bir şahıs, vatandaşların tepkisini çekti.

Alanya

Alanya’da bazı üst geçitlerin ısrarla motosiklet sürücüleri tarafından kullanılması tepki topluyor.

Alanya

Konaklı Gazi İlkokulu'nda, tepki çeken bir olay gerçekleşti. Okulda yaşanan olayda, bir veli kadın bir öğretmenin üzerine yürüyerek saldırmaya çalıştı....

Alanya

İsrail'in Gazze'de giriştiği soykırıma tepkiler sürerken Alanya'da da bir esnaf İsrail'i protesto etmek için kola dökmeyi tercih etti.

Alanya

Alanya’da İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları İsrail bayrağı ve Başbakan Binyamin Netanyahu’nun maketi, Atatürk anıt önünde yakılarak protesto edildi.

Alanya

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başkan yardımcıları, birim amirleri ve muhtarların katıldığı Sırbistan gezisinin fotoğrafları büyük tepki topladı. İsrail’in...

Alanya

Ünlü sosyal medya platformlarından birinde paylaşım yapan Halim Korlu isimli vatandaş, “İ Love Alanya” yazısının kaldırılmasını istedi.

Alanya

Alanya her geçen gün yeni konutların yapımı ile birlikte betonlaşmaya devam ediyor. Yerli halk ise hızlı betonlaşmaya oldukça tepkili.

Alanya

Alanya’da alkolle birlikte madde kullandığı iddia edilen şahıs, çevre sakinlerinin tepkisini çekti.

Alanya

Alanya’da KABEV projesiyle hastanenin otoparkına yapılacak olan güneş panelleri yüzünden otopark kapandı. Hastane personeli duruma tepki gösterdi.