• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.900 %-0.37
  • ETHERIUM 3.070 %-0.79
21°

Saldırı Haberleri

saldırı haberleri ve güncel saldırı gelişmeleri, saldırı ile ilgili tüm video, saldırı fotoğrafları ve saldırı haberleri Alanya Haber - Son Dakika Alanya Haberleri - Gazete Alanya sitemizde


Asayiş

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir'in, personeli Sami Uçak'a şekerlikle saldırarak kafasını yaraladığı iddia edildi.

Asayiş

Alanya’da zarar gören ATM’lerin sayısı giderek artıyor. Geçen haftaki saldırının ardından, bu seferde Panorama Otel yakınındaki ATM’lere zarar verildi.

Alanya

Alanya’nın tek kadın muhtarı olan Güllerpınarı Mahallesi Muhtarı Serap Neğiş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde saldırıya uğradığını belirterek şikayetçi oldu.

Alanya

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü'nün pankartlarına Alanya'da kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çirkin saldırı gerçekleştirildi.

Alanya

Alanya'nın Güllerpınarı Mahallesi'nde yaşanan silahlı saldırıda iki kişi yaralandı.

Asayiş

Eski İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen’in saldırıda yaralanmasına ilişkin tetikçi ve şoförün tutuklanmasının ardından 4 kişi daha tutuklandı.

Asayiş

İYİ Parti Manavgat eski İlçe Başkanı Hüseyin Ergen’in silahlı saldırı sonucu yaralanmasının ardından 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Alanya

Alanya’da otobüs şoförü, kendisine saldıran sürücü hakkında jandarmaya giderek şikayetçi oldu.

Alanya

Alanya’da bulunan bir emlak ofisine, bugün öğle saatlerinde silahlı bir saldırı gerçekleştirildi.

Spor

Corendon Alanyasporlu taraftarları taşıyan otobüsler Antalya – Alanya yolunun Manavgat girişinde taşlı saldırıya uğradı. 

Alanya

Alanya’da bulunan Starbucks şubesine gece saatlerinde saldırı düzenlendi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Spor

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı Corendon Alanyaspor Kulübü ve Armoni Alanya Kestelspor Kulübü de kınadı.