• DOLAR 32,55 %0.02
  • EURO 35,03 %0.46
  • ALTIN 2.421,13 %-0.08
  • BİST100 9.722 %0.00
  • BITCOIN 64.368 %-3.92
  • ETHERIUM 3.165 %-2.86
22°

Süper lig Haberleri

süper lig haberleri ve güncel süper lig gelişmeleri, süper lig ile ilgili tüm video, süper lig fotoğrafları ve süper lig haberleri Alanya Haber - Son Dakika Alanya Haberleri - Gazete Alanya sitemizde


Spor

Alanyaspor, Süper Lig’in 33. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Spor

Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray’a sahasında 4-0 mağlup olan Corendon Alanyaspor’un 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Alanya

Süper Lig’in 32. haftasında oynanacak Alanyaspor-Galatasaray maçının VAR hakemi olarak Portekizli Fabio Melo görevlendirildi.

Spor

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında bugün Gaziantep Futbol Kulübü'ne konuk olacak. Ümit Öztürk'ün yöneteceği kritik mücadele saat 20.30'da...

Spor

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı. Cumartesi günü oynanacak Alanyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın...

Spor

Alanyaspor, Süper Lig’in 30. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Trendyol Süper Lig ekibi Corendon Alanyaspor’un Kayserispor ile oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu.

Spor

Süper Lig’in 28. haftasında Alanyaspor’un sahasında Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.

Alanya

Corendon Alanyaspor, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Vavacars Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Spor

TFF Alanyaspor'u sahasının zeminini düzeltmesi için uyarırken, Süper Lig'deki rakiplerde belli oldu.

Alanya

Alanyaspor Süper Lig’in 26. haftasında yarın evinde Yukatel Adana Demirspor’u ağırlayacak. Turuncu yeşilli ekip karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Alanya

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 26’ncı haftasında Yukatel Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.