• DOLAR 32,37 %0.16
  • EURO 34,98 %-0.31
  • ALTIN 2.326,10 %0.24
  • BİST100 9.080 %0.00
  • BITCOIN 70.772 %1.97
  • ETHERIUM 3.561 %1.32
16°

Maç Haberleri

maç haberleri ve güncel maç gelişmeleri, maç ile ilgili tüm video, maç fotoğrafları ve maç haberleri Alanya Haber - Son Dakika Alanya Haberleri - Gazete Alanya sitemizde


Spor

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak olan Corendon Alanyaspor - Galatasaray maçının merakla beklenen tarihi bugün belli oldu.

Spor

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Spor

Alanya Kestelspor, deplasmanda karşılaştığı Nevşehir Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.

Spor

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 30. hafta maçında bugün Kayserispor'u konuk etti. Oba Stadyumu'ndaki kritik mücadelede gelen son dakika golüyle...

Spor

Alanya Kestelspor, Çatalcaspor ile karşı karşıya geldiği maçta 3-0'dan 3-3'e gelen skorun ardından Samet Bulut'un 85. dakikadaki golüyle 4-3 galip...

Alanya

Alanyaspor, Süper Lig’in 29. haftasında Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Spor

Corendon Alanyaspor’un Cumartesi günü deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçta hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

Spor

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında yarın Fatih Karagümrük ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Tugay Kaan Numanoğlu'nun yöneteceği kritik mücadele...

Spor

Süper Lig'de 27. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Pazar günü oynanacak Fatih Karagümrük – Alanyaspor maçını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Alanya

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 26’ncı haftasında Yukatel Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Corendon Alanyaspor’un, sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçının biletleri satışa çıktı.

Spor

Brand Group Alanya Belediyespor, 19'uncu hafta maçında Spor Toto'ya 3-1 mağlup oldu.