• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.600 %-2.21
  • ETHERIUM 3.034 %-2.02
23°

Hazırlık Haberleri

hazırlık haberleri ve güncel hazırlık gelişmeleri, hazırlık ile ilgili tüm video, hazırlık fotoğrafları ve hazırlık haberleri Alanya Haber - Son Dakika Alanya Haberleri - Gazete Alanya sitemizde


Spor

Alanyaspor, Gaziantep FK galibiyetinin ardından Galatasaray maçı hazırlıklarına 7 Nisan'da başlayacak.

Spor

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Spor

Alanyaspor, Süper Lig’in 30. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Alanya

Alanyaspor, Süper Lig’in 29. haftasında Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Spor

Alanyaspor, Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarına dün akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Spor

Alanya Kestelspor, hazırlık maçında yabancı oyunculardan oluşan karta takımı 2-1 mağlup etti. TFF 3. Lig 4. Grup ekibi Alanya Kestelspor,...

Spor

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 19'uncu haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Bitexen Antalyaspor maçının hazırlıklarını bugün yapılan antrenmanla tamamladı.

Alanya

Alanyaspor, Süper Lig’in 19. haftasında oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına dün yapılan antrenmanla başladı. Karşılaşmanın biletleri ise satışa sunuldu. 

Spor

Corendon Alanyaspor, Tümosan Konyaspor maçı hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Eğitim

Alanya Üniversitesi, Temel Afet Bilinci ve Afetlere Hazırlık konularını ele alan bir konferansa ev sahipliği yaptı. Alanya Üniversitesi Şebnem Köseoğlu...

Alanya

Corendon Alanyaspor, ligin 12. haftasında sahasında misafir edeceği Gaziantep FK maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor

Alanyaspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarına dün akşam Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.