• DOLAR 32,60 %0.38
  • EURO 34,79 %0.14
  • ALTIN 2.503,83 %0.78
  • BİST100 9.471 %-0.56
  • BITCOIN 64.363 %5.05
  • ETHERIUM 3.075 %3.19
21°

Hakem Haberleri

hakem haberleri ve güncel hakem gelişmeleri, hakem ile ilgili tüm video, hakem fotoğrafları ve hakem haberleri Alanya Haber - Son Dakika Alanya Haberleri - Gazete Alanya sitemizde


Spor

Corendon Alanyaspor’un 20 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmayı hakem Oğuzhan Çakır yönetecek.

Alanya

Süper Lig’in 32. haftasında oynanacak Alanyaspor-Galatasaray maçının VAR hakemi olarak Portekizli Fabio Melo görevlendirildi.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı. Cumartesi günü oynanacak Alanyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın...

Spor

Corendon Alanyaspor’un Cumartesi günü deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçta hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

Spor

Corendon Alanyaspor'un pazartesi günü Oba Stadı'nda Trabzonspor'u konuk edeceği maçta düdük Volkan Bayarslan'da olacak.

Spor

Süper Lig'de 27. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Pazar günü oynanacak Fatih Karagümrük – Alanyaspor maçını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Alanya

11 Şubat Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan Fenerbahçe-Corendon Alanyaspor karşılaşmasını hakem Çağdaş Altay yönetecek.

Spor

ZTK’de yarın Oba Stadı’nda oynanacak olan Corendon Alanyaspor-Samsunspor maçını hakem Alper Akarsu yönetecek.

Alanya

Alanyaspor'un MKE Ankaragücü'nü konuk edeceği karşılaşmada düdük İzmirli hakemde olacak.

Spor

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'i yumruklaması ve liglerin süresiz ertelenmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi...

Spor

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı Corendon Alanyaspor Kulübü ve Armoni Alanya Kestelspor Kulübü de kınadı.