• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.412 %-1.82
  • ETHERIUM 3.032 %-2.59
19°

Elektrik Haberleri

elektrik haberleri ve güncel elektrik gelişmeleri, elektrik ile ilgili tüm video, elektrik fotoğrafları ve elektrik haberleri Alanya Haber - Son Dakika Alanya Haberleri - Gazete Alanya sitemizde


Alanya

CK Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.'de yaşanan personel eksikliği Alanya'da elektrik arızalarına ve gecikmelere yol açıyor.

Alanya

Akdeniz Elektrik Dağıtım Şirketi (AEDAŞ)'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, 4 Nisan Perşembe günü Alanya'da çeşitli bölgelerde bakım...

Ekonomi

Elektrik faturası desteği alanlardan güvence bedeli alınmayacak.

Alanya

ALKÜ tarafından yapılan ve Türkiye’de bir üniversitenin elektrik ihtiyacının tamamını karşılamasıyla bir ilk olan ALKÜ GES projesinde ilk enerji verilerek...

Asayiş

Alanya’da seyir halindeki üç tekerlekli elektrikli motosiklette çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Alanya

Yarın Alanya'da geniş çaplı elektrik kesintileri yaşanacak. Uzmanlar vatandaşların tedbirli olmasını isterken bilgisayar ve telefonlarının şarjlarını dolu tutmalarını tavsiye etti.

Alanya

Alanya’da 5 katlı apartmanın 3’ncü katında elektrik aksamında kaynaklı yangın çıktı. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü.

Alanya

Dim Uğrak Mahalle Muhtarı Musluoğlu, elektrik kesintilerine isyan etti.

Alanya

Alanya'da 25 Kasım tarihinde elektrik kesintisi bekleniyor. AEDAŞ'ın açıklamalarına göre, Alanya'da 25 Kasım 2023 tarihinde elektrik kesintisi olacak.

Ekonomi

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) “Serbest Piyasadan Elektrik Enerjisi Alım Sözleşmesiyle” yıllık 2 milyon 582 bin 249 TL’lik (2.582.249,83) tasarruf...

Alanya

Alanya'da akaryakıt istasyonunda çalışan işçi kaynak yaptığı sırada elektrik çarpması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Alanya

Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ’den (AEDAŞ) Alanya’da bazı mahallelerde elektrik kesinti yapılacağına dair bilgilendirme mesajı gönderildi.