• DOLAR 32,58 %0.32
  • EURO 34,82 %0.18
  • ALTIN 2.507,96 %0.94
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.298 %2.31
  • ETHERIUM 3.091 %1.66
19°

Bayrak Haberleri

bayrak haberleri ve güncel bayrak gelişmeleri, bayrak ile ilgili tüm video, bayrak fotoğrafları ve bayrak haberleri Alanya Haber - Son Dakika Alanya Haberleri - Gazete Alanya sitemizde


Siyaset

Alanya'da görevi devralan CHP'li başkan Özçelik, Alanya Kalesi burçlarına CHP bayrağı astırdı.

Alanya

Alanya’nın girişinde bulunan Bayrak Tutan Bozkurt Heykeli’nin yanındaki uçup giden ‘Alanya’ yazısı, belediye tarafından yeniden yerine koyuldu.

Alanya

Alanya’nın sevilen etkinliklerinden biri olan Uluslararası Yeni Yıl Pazarı, bu yıl 13. kez kapılarını açtı. Alanya Belediyesi ve Yabancılar Meclisi...

Alanya

2024 Mavi Bayrak başvuruları Alanya Belediyesi’nin yerel sorumluluğunda başladı. Mavi Bayrak başvuru süreci 8 Aralık 2023 tarihinde kadar devam edecek.

Alanya

Alanya Kaymakamlığı Cumhuriyet Bayramı nedeniyle esnafa bayrak dağıttı.

Alanya

Alanya’da bir işyerinin önünde asılı olan Türk bayrağını indirip ayağı ile çiğnemesinin ardından bölgeden uzaklaşan kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

Alanya

Alanya'da yaşanan olayda, bir kişinin mağaza önünde bulunan bayrağı indirip çiğnediği bilgisi geldi.

Alanya

Alanya’nın Oba Mahallesi’nde bulunan bir sitede Türk Bayrağı’na yapılan saygısızlığa Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tepki gösterdi.

Alanya

Gazete Alanya’nın gündeme getirdiği ve Alanya’da bir sitede yerleşik Rusların, Türk bayraklarından rahatsızlık duyduğu olayla ilgili Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı jet...

Alanya

Gazete Alanya’nın gündeme getirdiği ve Alanya’da bir sitede yerleşik Rusların, Türk bayraklarından rahatsızlık duyduğu olaya vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Alanya

Alanya’da ki yerleşik Ruslar nerede yaşadıklarını unuttu. Cumhuriyetimizin 100 yılını kutladığımız şu günlerde yerleşik Ruslar haddini aşarak, şanlı Türk bayrağımızdan...

Genel

Milli yas ilanının ardından yurt genelinde tüm kamu binalarında ve dış temsilciliklerde, gönderdeki Türk bayrakları yarıya indirildi.