• DOLAR 32,50 %0.14
  • EURO 34,78 %0.14
  • ALTIN 2.490,45 %1.14
  • BİST100 9.545 %0.15
  • BITCOIN 62.600 %0.64
  • ETHERIUM 3.024 %-0.4
23°

Araç Haberleri

araç haberleri ve güncel araç gelişmeleri, araç ile ilgili tüm video, araç fotoğrafları ve araç haberleri Alanya Haber - Son Dakika Alanya Haberleri - Gazete Alanya sitemizde


Alanya

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da 5 yılda 25 tır atık araç lastiğini geri dönüşümle ekonomiye kazandırırken, sinek üremesinin de önüne geçti.

Alanya

Alanya'da Sugözü Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Aydın, yaklaşık bir ay önce kaza yaptığı aracını cezalandırmak için yaşadığı apartmanın duvarına astı.

Asayiş

Alanya’da jandarma ekiplerinin yaptığı genel trafik uygulamasında 101 araç ve sürücüsüne 189 bin 15 lira para cezası kesildi.

Alanya

Alanya'da polis ekipleri tarafından okul çevrelerine ve servis araçlarına yönelik uygulamalar yapıldı.

Alanya

Alanya’da gece saatlerinde yaşanan kavgada, araçtan indirilen yaşlı bir adam darp edildi.

Asayiş

Alanya'da iki aracın hurdaya döndüğü kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Siyaset

Her kesimden yoğun ilgi gören İyi parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, aralıksız sürdürdüğü seçim çalışmalarına, davetlere katılarak devam...

Asayiş

Alanya’da park halindeki bir otomobilde yapılan aramada çeşitli uyuşturucular bulundu. Araçta bulunan 5 kişi gözaltına alınırken biri tutuklandı.

Bölge

Antalya ve Alanya'da çoğunluğu Rus ve Ukrayna olmak üzere yabancı plakalı araçların Türkiye'de kalma süreleri uzatıldı. Ayrıca yurtdışından gelen telefonlar...

Asayiş

Alanya’da jandarmanın yaptığı genel trafik uygulamasında 130 sürücüye 182 bin 318 TL cezai işlem uygulanırken, 9 araç trafikten men edildi. 

Alanya

Antalya ve Alanya’da taksici esnafı, elektrikli araç taşımacılığı yapan bir uygulamanın korsan taşımacılık yaptığını iddia ederek savcılığa şikayet etti.

Alanya

Alanya’da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlardan birisi yanarak kullanılmaz hale geldi.